top of page

Het Atkins-dieet is een erg bekend en geliefd koolhydraatarm dieet.

Atkins Diet - Leer meer
Het Atkins-dieet kan saai zijn wegens de beperkte keuze en sommigen geloven dat het gevaarlijk kan zijn. Krijg een fysiek om ervoor te zorgen dat u het dieet kan tolereren en de arts informeren over uw besluit om het Atkins-dieet te proberen. Zorg ervoor dat u helemaal begrijpt hoe het dieet werkt.
U kunt alle informatie, zowel positief als negatief, krijgen die u online, in de bibliotheek of in de boekenwinkel wilt. Het Atkins-dieet probeert je lichaam te krijgen om vet te verbranden in plaats van koolhydraten als brandstof. Atkins dieters ervaren soms fysieke reactie in de vroege weken van het dieet.
Er zijn dingen die kunnen worden gedaan om deze symptomen te verlichten. Duizeligheid en spierkrampen kunnen worden ervaren door nieuwe Atkins-voedingsmiddelen. U heeft duizeligheid, krampen of andere lichamelijke effecten veroorzaakt door de dieetveranderingen die u maakt. U kunt stappen ondernemen om krampen en andere symptomen te voorkomen.
Hersen mist, duizeligheid en spierkrampen zijn veel voorkomende reacties op de dieetveranderingen. Mineralen zoals kalium wassen vrij snel uit je systeem. Een banaan vervangt niet alle kaliumverlies, u moet een supplement aanvragen. Uw symptomen zouden in ongeveer een uur moeten verbeteren.


 

 

bottom of page